Archdaily

Vores projekt Lauesen House er kommet på Archdaily.com!

Vi er meget stolte af dette projekt, som er et unikt familiehus beliggende uden for København, i skønne grønne omgivelser. Huset er bygget til en Dansk/Engelsk familie og kombinerer skandinavisk simplicitet med engelske brune mursten. Huset har en varm og hjemlig atmosfære skabt af brugen af træ og varme materialer.

Klik her for at læse artiklen på Archdaily.com og se flere billeder af projektet.

 

 

Flere nyheder

Vundet!

Force4 har vundet en rammeaftale for asylindkvartering på Sjælland! Vi skal igang med at hjælpe Udlændingestyrelsen i forbindelse med asylindkvartering på Sjælland. Vi er meget stolte over at have vundet denne rammeaftale som spænder bredt inden for et område vi virkelig interesserer os for!

Force4 Prækvalificeret til nyt Autismecenter i Fredericia

Force4 er, sammen med vores gode kollegaer JORTON A/S, OJ Rådgivende Ingeniører, Hustømrene og Design Modul blevet prækvalificeret til at afgive bud på Autismecenter Nymarksvej i Fredericia. Vi glæder os til samarbejdet og til at komme med vores bud!

VUNDET!

Force4 har vundet konkurrencen om udviddelsen af Plejecenter Lillevang i Farum. Vi er meget stolte over endnu et vundet projekt i denne kategori af rum og boliger til samfundets mere plejekrævende borgere, som vi brænder så meget for! Universelt Design og tilgængelighed er et afgørende parameter for at skabe funktionelt og socialt bæredygtig arkitektur. Projektet er udarbejdet i samarbejde med vores gode kollegaer CC Contractor, Sweco A/S og LabLand. Vi glæder os til samarbejdet!

VUNDET!

Force4 har i samarbejde med vores dygtige kolleager hos C.C. Contractor, Cubo Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører VUNDET konkurrencen om et nyt Steno Diabetes Center & Lægeuddannelse. Projektet er en udvidelse af Køge Universitetshospital og vi glæder os virkelig meget til at komme i gang med projektet!

Fremtidens plejecenter ‘Hyrdehøj’, står nu næsten færdigbygget

”Hold da op, hvor er jeg stolt af det her center”. Sådan siger leder Vinni Lau Rasmussen i denne video om det nye Hyrdehøj Plejecenter i Roskilde. Her viser centerlederen rundt på de 10.000 kvadratmeter, der skal danne rammen om de fremtidige beboere og personale. Roskilde Kommune har fået et fantastisk nyt plejecenter, der skal danne rammen om livet for både ældre, udviklingshæmmede, borgere i rehabilitering og palliative borgere. Plejecenter Hyrdehøj er super tilgængelige boliger og fællesarealer med fokus på livskvalitet for ældre borgere med demens. Derfor er de relativt store boliggrupper opbrudt i mindre, men mere overskuelige boenheder, med hver deres fællesareal. Trygge og frodige haver og mange nye træer og beplantninger tilfører en grøn sanselighed til stedet. Projektet er lavet i samarbejde med vores gode kollegaer fra Cubo Arkitekter, EKJ og Henrik Jørgensen Landskab A/S. Vi er meget stolte af, at have været en del af projektet i de forgangne 4 år, i rollen som arkitektrådgiver. Vi glæder os meget til, at følge med i driften af stedet!

Autismeboliger i Odense

Force4 er, sammen med vores gode kollegaer Oluf Jørgensen, blevet prækvalificeret til bygherrerådgivning på et bo- og dagtilbud til borgere med autismespektrumforstyrrelser i Odense Kommune. I kommunen vil der i 2025 mangle 35 botilbud- og 40 dagtilbudspladser til borgere med ASF. Billedet er fra Kellersvej Bofællesskab, dagtilbud og behandling af borgere med særlige behov.

Rosenparken – Apotekervænget

Force4 er blevet prækvalificeret til, at give tilbud på totalrådgivning på ombygning af eksisterende samt nyopførelse af almene boliger på Lolland. Sammen med vores gode kollegaer Dreyer Arkitekter og Aksel V. Jensen. Bygherrerne er Nakskov Almene Boligselskab og Sakskøbing Boligselskab.    

Fitness For Alle

Et nyt projekt er afleveret. Vores projekt Fitness For Alle i Gladsaxe på Kellersvej 1 er afleveret. Projektet skal skabe rammen omkring nye træningsformer for alle brugere, med og uden handicap. Projektet frembringer gode universelle løsninger, så som niveau- og barrierefri adgang, og tilgængelige omklædning samt træningsfaciliteter. Men projektet er mere end det; Det fokuserer på det sociale aspekt, social inklusion og fællesskabet omkring fitnessforeningen. Fitness For Alle er lavet i samarbejde med Bevica Fonden, Real Dania Fonden og Lokale og Anlægsfonden.        

Rejsegilde på Engparken

Idag har vi fejret rejsegilde på Engparken. En tilbygning til et eksisterende plejehjem, der kommer til at huse daghjem for demente borgere samt en ny samlingssal til plejehjemmet og byen.

Sol, sand og saltvand

Et glædeligt gensyn med vores Surfklub til Cold Hawaii i Klitmøller. Bygningerne er fremført ud fra en bæredygtig strategi, hvor alle tre bygningsdesigns er fortsættelser eller genbrug af eksisterende strukturer. Projektet er opført i samarbejde med Preben Skaarup Landskabsarkitekter.

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]

Solgaven Valby

Vi er ved at nå afslutningen på dette fine blinde plejecenter, hvor vi har været med fra start til slut - helt ind i indretningen. Visionen er at Solgaven skal være Europas bedste plejecenter, ældreboliger og aktivitetstilbud for blinde, svagtseende og døvblinde borgere med følgehandicaps som demens og fysisk funktionsnedsættelse.

Tilgængelighed og universelt design er fokus i vores nye projekt

Vi er blevet valgt som rådgiver på et nyt universelt designet projekt til mennesker med og uden bevægelseshandicap for Bevica fonden, Elsass fonden, Lejerbo og Realdania. Vi ser projektet som et paradigmeskift inden for tilgængelighed og universelt design og vi glæder os til at komme i gang sammen med vores gode kollegaer fra Andel-andel og Cubo Arkitekter!

Næste side >