Job

Er du vores nye arkitektpraktikant for efterårssemestret 2018?

Brænder du for arkitektur og design og har lyst til at indgå i et ungt og tværfagligt team, så er du måske en af de praktikanter, som vi søger på tegnestuen FORCE4 ARCHITECTS A/S på Nørrebro!

FORCE4 ARCHITECTS A/S er en tegnestue som ligger ved søerne på Nørrebro. Vi har bred erfaring med at designe bygninger til rekreative formål, samt boliger for samfundets mest sårbare grupper. Vi har i over 10 år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen.

Som praktikant hos Force4 Architects vil du få god erfaring med hvad det vil sige at arbejde som arkitekt i alle fagets aspekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og vil have mulighed for at være med til skitsering, projektering, præsentation af projekter.

Vi forventer, at du…

  • Er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur.
  • Har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder.
  • Har erfaring med CAD og 3Dmodellering i f.eks. Autodesk Revit.
  • Ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur.
  • Har mindst 3 års erfaring som arkitektstuderende.
  • Kan være hos os i minimum 4 måneder (men også gerne flere).
  • Kan starte i august 2018.

Har det fanget din interesse, så send en ansøgning, CV og portfolio (max 10 MB) til job@force4.dk – mærket med “Praktikansøgning 2018” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde

senest d. 1. juli 2018.

Vær opmærksom på at kun digitaliserede ansøgninger vil komme i betragtning.

Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

 

Telefon: +45 3943 3131

Mail: job@force4.dk

 

FORCE4 Architects is always looking for talented and dedicated people to join our team. If you are interested in applying for a job, please send a cover letter, CV and portfolio (max 5 MB) to job@force4.dk. Please note that we only consider email applications that are sent to this email and all applications sent to other emails will be disregarded.