Job

FORCE4 SØGER DYGTIGE PRAKTIKANTER

Brænder du for arkitektur og design? Og har du lyst til at indgå i et professionelt og tværfagligt team? – Så er du måske den praktikant, som vi søger hos Force4 Architects!

Som praktikant hos os vil du få god erfaring med hvad det vil sige, at arbejde som arkitekt i alle fagets aspekter.
Send din ansøgning, CV og portfolio til job@force4.dk. (max. 10 MB) med “Praktik 2024” i emnefeltet.
Et praktikophold hos os er minimum 4 måneder.

Vi har bred erfaring med at designe bygninger til rekreative formål, samt boliger til de mest sårbare i samfundet. Vi har i mange år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen.

Som praktikant hos os vil du få god erfaring med, hvad det vil sige at arbejde som arkitekt i alle fagets aspekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og vil have mulighed for at være med til skitsering, projektering, modellering, præsentation af projekter mm.

Vi forventer, at du:

  • er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur.
  • har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder.
  • ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur.
  • har erfaring med CAD, 3D modellering og Adobe pakken.
  • kan være hos os i minimum 4 måneder, med start 1. februar 2024.

Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og portfolio (max 10 MB) på job@force4.dk med “Praktik 2024”­ i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 5. januar 2024. Vær opmærksom på, at kun digitaliserede ansøgninger vil komme i betragtning.

Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller på telefon: +45 53873031.


Når du indsender din ansøgning giver du Force4 Architects tilladelse til at behandle din ansøgning – herunder gemme den i 6 måneder. Hvis du ønsker din ansøgning slettet inden for de 6 måneder, bedes du give besked om dette til os på job@force4.dk.