Job

Er du vores nye arkitektpraktikant for forårssemestret 2019?

Brænder du for arkitektur og design og har lyst til at indgå i et ungt og tværfagligt team, så er du måske en af de praktikanter, som vi søger på tegnestuen FORCE4 ARCHITECTS A/S på Nørrebro!

FORCE4 ARCHITECTS A/S er en tegnestue som ligger ved søerne på Nørrebro. Vi har bred erfaring med at designe bygninger til rekreative formål, samt boliger for samfundets mest sårbare grupper. Vi har i over 10 år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen.

Som praktikant hos Force4 Architects vil du få god erfaring med hvad det vil sige at arbejde som arkitekt i alle fagets aspekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og vil have mulighed for at være med til skitsering, projektering, præsentation af projekter.

Vi forventer, at du…

 • Er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur.
 • Har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder.
 • Har erfaring med CAD og 3Dmodellering i f.eks. Autodesk Revit.
 • Ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur.
 • Har mindst 3 års erfaring som arkitektstuderende.
 • Kan være hos os i minimum 4 måneder (men også gerne flere).
 • Kan starte i Januar 2019.

Har det fanget din interesse, så send en ansøgning, CV og portfolio (max 10 MB) til job@force4.dk – mærket med “Praktikansøgning 2019” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 4. december 2019.

Vær opmærksom på at kun digitaliserede ansøgninger vil komme i betragtning.

Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

 

____________________________________________________________

 

Force4 er altid på udkig efter dygtige, erfarne arkitekter og konstruktører til vores team

Force4 Architects får hele tiden ny opgaver ind og du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Vi er en tegnestue med en meget social profil og vi laver arkitektur med fokus menneskets behov, tilgængelighed og sanselighed. Mange af vores projekter er til mennesker med fysiske eller psykiske nedsat funktionsevne og dette kræver en meget sanselig og struktureret tilgang til arkitekturen. Vi har mange års erfaring med at skabe bygninger til samfundets mest skrøbelige hvor der indtænkes høj grad af tilgængelighed og sanselighed i samspil med rumlig arkitektur af høj kvalitet.

Det er vigtigt at du;

 • Taler og skriver dansk.
 • Har et godt kendskab til det danske bygningsreglement.
 • Tager initiativ og formår at arbejde selvstændigt.
 • Formår, og har lyst til at arbejde på flere projekter samtidigt.

Send ansøgning og CV i pdf-format (max 10 MB) til job med ”Arkitekt ansøgning” eller ”Bygningskonstruktør ansøgning i emnefeltet.