Job

Er du vores nye arkitektpraktikant?

Brænder du for arkitektur og design og har lyst til at indgå i et ungt og tværfagligt team, så er du måske en af de praktikanter, som vi søger hos tegnestuen Force4 Architects på Nørrebro!

Force4 Architects er en tegnestue beliggende på Ryesgade ved søerne på Nørrebro. Vi har bred erfaring med at designe huse for samfundets mest sårbare gruppe, så som borgere med handicap og har i over 10 år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen. Vi har bl.a. tegnet den flydende kajakklub i Vejle, det nye plejehjem Akaciegården på Frederiksberg og verdens mest tilgængelige kontorhus for Danske handicaporganisationer.

Som praktikant hos Force4 Architects vil du få en masse erfaring ved at arbejde med på tegnestuens projekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og være med på skitsering, projektering og præsentation af design og arkitektløsninger.
Vi forventer, at…
  • Du er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur.
  • Du har lyst til at samarbejde med de resterende ansatte på tegnestuen.
  • Du har bred erfaring inden for modelbygning og CAD/3Dmodellering.
  • Du ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur.
  • Du har mindst 3 års erfaring som arkitektstuderende.
  • Du kan bruge mindst 3 måneder hos os (men også gerne flere)
Vi stiller skrivebord og computer til rådighed, og du vil få gratis frokost.
Har vi fanget din interesse, så send en ansøgning, CV og portfolie til Julie Hartmann på jwh@force4.dk – og skriv “Praktikansøgning” i emnefeltet.
Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

Telefon: +45 3943 3131
Email: jwh@force4.dk

FORCE4 Architects is always looking for talented and dedicated people to join our team. If you are interested in applying for a job, please send a cover letter, CV and portfolio (max 5 MB) to job@force4.dk. Please note that we only consider email applications that are sent to this email and all applications sent to other emails will be disregarded.