Bøgildvej

Dette plejecenter er planlagt således at der naturligt opstår mange grader af fællesskab og mulighed for beboerne selv at vælge hvordan de vil deltage i fællesskabet. Man kan være helt privat i egen bolig ved at lukke døren, eller man kan åbne døren og kigge ud i fællesrummet og se om man har lyst til at være med. Man kan opholde sig på kanten af fællesskabet i nogle af de mange nicher der er indarbejdet, enten foran sin egen hoveddør eller i en af de andre nicher der tilbyder forskellige måder at deltage i fællesskabet på.
Hoveddisponeringen er valgt ud fra at skabe gode boliger samt at skabe en let orientering i plejecentret. Ankomsten sker fra Bøgildvej ind på en ankomstplads foran servicebygningen. Rummet omkring ankomstpladsen dannes allerede i første fase ved at servicebygningen og boenheder omkranser rummet, som bliver yderligere styrket af bebyggelsen i anden fase.