Force4 Architects og Vejle Kajakklub vinder World Paddle Awards!

Lørdag aften vandt Force4 Architects A/S og Vejle Kajakklub World Paddle Awards i kategorien “Industry Professional” of the year 2016. John Broe Rasmussen, bestyrelsesformand for Vejle Kajakklub, var rejst til Portogal og modtog prisen på vegne af klubben og tegnestuen.

Tryk på linket http://kano-kajak.org/2017/02/18/international-haeder-til-vejle/ og læs dommerpanelets kommentarer og Dansk Kano og Kajak Forbunds fine artikel om prisen

Du kan læse mere om Vejle Kajakklub og se billeder på http://force4.dk/projects/kayak-vejle/

More news

IMG_6860

Svanemærkede lejeboliger i The Hill, Hillerød

Så er Danmarks første svanemærkede lejeboliger, tegnet af Force4 Architects, endelig ved at være færdige og indflytningsklare! De 42 lejligheder er alle opført i materialer af den bedste kvalitet og i et design, hvor dagslyset og solen strømmer ind fra flere sider. Årstiderne kan følges på tætteste hold gennem lejlighedens vinduer – eller du kan træde ud på egen altan og nyde de grønne herligheder.
For mere information eller venteliste, besøg - www.thehill.dk Indflytning midt i juli 2017.
LR_1693

Er du vores nye Bygningskonstruktør?

Vi søger en ambitiøs bygningskonstruktør med minimum 5 års erfaring.Så har du en bred erfaring inden for projektering, tekniske detaljer, byggeri og byggetilladelse? Og har du lysten til at være en del af en ambitiøs virksomhed med et højt fagligt niveau – så kan det være, at du er vores nye medarbejder!

Som bygningskonstruktør hos FORCE4 ARCHITECTS kommer du til at arbejde med forskellige projekter, der spænder bredt inden for vores kompetenceområder – at skabe sanselig arkitektur for samfundets mest udsatte grupper, samt projekter med intuitiv tilgængelighed, vand og idræt. Dine arbejdsopgaver hos os vil blandt andet bestå af:
 • Projektering af byggeri
 • Løsning af tekniske detaljer, herunder facadedetaljer.
 • Projektering i Revit.
 • Samarbejde og kommunikation i det tværfaglige team hos FORCE4 samt eksternt med samarbejdspartnere
 • Evt. beskrivelser, udbudsdokumenter, tilsyn og byggeledelse.
Vi forventer at..
 • Du er teknisk kreativ og dygtig til det du laver.
 • Du er positiv, ambitiøs og har lyst til at samarbejde.
 • Du har erfaring med projektering – også af større projekter.
 • Du har 5 års erhvervserfaring.
 • Du har erfaring med Revit.
  Har vi fanget din interesse, så send en ansøgning og CV til os på job@force4.dk – og skriv “Bygningskonstruktør 2017” i emnefeltet. Max. 5 MB) Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. Telefon: +45 3943 3131 Email: job@force4.dk www.force4.dk   Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøgningsfristen er d. 6 august 2017.
interns

Er du vores nye arkitektpraktikant?

Vi søger to praktikanter til efteråret 2017.

Så brænder du for arkitektur og design og har lyst til at indgå i et ungt og tværfagligt team, så er du måske en af de praktikanter, som vi søger hos tegnestuen Force4 Architects på Nørrebro!

Force4 Architects er en tegnestue beliggende på Ryesgade ved søerne på Nørrebro. Vi har bred erfaring med at designe huse for samfundets mest sårbare gruppe, så som borgere med handicap og har i over 10 år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen. Vi har bl.a. tegnet den flydende kajakklub i Vejle, det nye plejehjem Akaciegården på Frederiksberg og verdens mest tilgængelige kontorhus for Danske handicaporganisationer.
Som praktikant hos Force4 Architects vil du få en masse erfaring ved at arbejde med på tegnestuens projekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og være med på skitsering, projektering og præsentation af design og arkitektløsninger.
Vi forventer, at…
 • Du er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur.
 • Du har lyst til at samarbejde med de resterende på tegnestuen.
 • Du har bred erfaring inden for modelbygning og CAD/3Dmodellering.
 • Du ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur.
 • Du har mindst 3 års erfaring som arkitektstuderende.
 • Du kan bruge mindst 3 måneder fuldtid hos os fra midt august (men også gerne flere måneder)
Vi stiller skrivebord og computer til rådighed, og du vil få gratis frokost.
Har vi fanget din interesse, så send en ansøgning, CV og portfolie til Julie Hartmann på jwh@force4.dk - og skriv "Praktikansøgning efterår 2017" i emnefeltet.
Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.
Sidste frist for ansøgningen er d. 9 juli 2017
Office

NY prækvalifikation

Force4 Architects er blevet prækvalificeret og dermed gået videre i konkurrencen om Fællesskabets Hus i Ry. Projektet består af 72 nye plejeboliger med tilknyttede fælles boligarealer og servicearealer. Derudover vil Fællesskabets Hus også rumme centerfunktioner som cafe, sundhedsklinik, dagsaktiviteter og træningstilbud. Teamet består udover Force4 Architects af Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, totalentreprenør Jørgen Friis Poulsen A/S, landskabsarkitekt ByMUNCH og Hundsbæk og Henriksen A/S. Der kan læses mere om projektet på Skanderborg Kommunes hjemmeside her
untitled

Første spadestik til Blindeplejehjemmet Følager

Det første spadestik til Følager er sat og blindeplejehjemmet med 119 tilgængelige og hjemlige lejligheder forventes at stå klar i august 2018. Vi skal nok sørge for at holde jer opdateret med masser af billeder undervejs!
Akaciegården

Tilgængelighed er for alle

Tilgængelighed skal tænkes ind fra starten og i flere byggerier. På den måde bliver arkitekturen inkluderende og vores samfund bliver ligeværdigt for alle, mener Andreas Lauesen. Danske Arkitektvirksomheder har skrevet om Force4 Architects og vores arbejde med sanselig arkitektur og tilgængelighed. For eksempel kan rigeligt med dagslys hjælpe svagsynede med at finde vej gennem bygninger, fordi dagslyset tydeligt beskriver rummets funktion. I en anden bygning føles alle vægge forskellige, så man ved at røre ved væggene kan finde vej. Læs mere om, hvordan man kan designe tilgængelighed og sanseligt i artiklen på https://www.danskeark.dk/content/meningsfuld-og-sanselig-arkitektur
indendørs

Force4 Architects vinder konkurrencen om Christians Have Plejecenter

Force4 Architects A/S kan med glæde meddele, at vi sammen med C.C. Contractor og Sweco har vundet konkurrencen om plejecenteret Christians Have i Solrød Kommune. Projektet omfatter i alt 30 nye plejeboliger og 24 nye rehabiliteringsboliger med tilhørende servicearealer og udearealer.
studietur_Zurich_Force4

Force4 Architects omdannes til aktieselskab

Tegnestuen på Nørrebro er de seneste år vokset. Vi kan derfor med glæde fortælle, at vi har besluttet at omdanne os fra et anpartsselskab til et aktieselskab med en professionel bestyrelse. Som Force4 Architects A/S ser vi frem til godt samarbejde og masser af spændende projekter med tilgængelighed og velfærdsteknologi, som er det, tegnestuen brænder for.
Villa

Mange bække små gør en stor å

Det er ikke kun de store projekter, som fortjener at få opmærksomhed. Hos Force4 Architects finder vi også inspiration i de mindre opgaver. Vi har tegnet en privat villa i Gørløse, som nu er under opbygning. Vi glæder os til at vise jer det færdige resultat senere på året!
studietur

Tak for et godt år – 2017 kan bare komme an!

Endnu et år er gået, og her hos Force4 Architects synes vi, at det er gået utroligt stærkt. 2016 har været et travlt, men godt år for tegnestuen på Nørrebro. Vi har vundet nogle spændende konkurrencer, som har sørget for at holde os beskæftiget, imens vi har søgt mod nye eventyr. Vi har været på studietur, fået nye kollegaer og arbejdet på en masse projekter. Hos Force4 Architects er vi utrolig privilegeret at have et godt netværk med gode samarbejdspartnere, herunder bygherrer og fonde, som kun gør vores arbejde endnu bedre. Vi siger tusinde tak for et godt år og ønsker alle et lige så fantastisk 2017.
2016_10_21_awg_nmb_0009

Projektforslag til Mols Bjerge

FORCE4 ARCHITECTS var én af 5 virksomheder, som blev udvalgt til at deltage i konkurrencen om et velkomstcenter til Mols Bjerge. Selvom vi ikke vandt, skal i alligevel have lov til at se vores projektforslag (vi er nemlig ret stolte af det). Kæmpe tillykke til vinderen Arkitema Architects!  

Next page >