Er du vores nye bygningskonstruktør?

Er du en dedikeret bygningskonstruktør med fokus på god kvalitet i projektledelse, projektering, tilsyn og byggestyring?

Vi søger en dygtig og ambitiøs bygningskonstruktør med fokus på projektering, projektledelse og kontakt med bygherrer.

Du har minimum 5 års erfaring og sætter en ære i at komme i mål med projekter af høj arkitektonisk kvalitet. Du har erfaring med projektledelse og er rutineret i projektering samt har erfaring med tilsynsopgaver. Det er ønskeligt, at du også har haft byggestyring på mindre projekter, men det er ikke en nødvendighed for at kunne søge stillingen. Du har god sans for detaljer og er klar til at træde til på en opgave, når behovet opstår. Vi forventer, at du har stor erfaring med projektering i Revit og har erfaring med IKT styring. Du er velskrivende og kan håndtere korrespondance og information, uanset om det er mail, udbudsmateriale eller anden dokumentation.

Vi har brug for en erfaren medarbejder, der er god til at skabe overblik, og som tager et proaktivt greb om opgaverne. Én der kan tage initiativ og formår at arbejde selvstændigt med et projekt fra start til slut, alene og i samarbejde med flere andre – både internt og eksternt. Du skal være bindeled mellem tegnestuen, bygherre og entreprenør gennem alle projektets faser og sikre, at de indgåede aftaler overholdes.

Vi er en tegnestue med en meget social profil, og vi laver arkitektur med fokus på mennesker med særlige behov, tilgængelighed og sanselighed. Mange af vores projekter er til mennesker med fysiske eller psykiske nedsatte funktionsevner, og dette kræver en meget sanselig og struktureret tilgang til arkitekturen. Vi har mange års erfaring med at skabe bygninger til samfundets mest udsatte borgere, hvor der indtænkes høj grad af universelt design, tilgængelighed og sanselighed i samspil med rumlig arkitektur af høj kvalitet.

Så har du et godt humør og lyst til at være en del af et socialt team, så kan vi tilbyde dig;

  • En fleksibel arbejdsplads med en masse muligheder for udfordringer på mange niveauer.
  • Et spændende og udviklende job og med en ledelsesstil, hvor der er frihed under ansvar.
  • Dygtige og engagerede kollegaer. Et rart arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til succes.

 

Lyder ovenstående interessant, hører vi meget gerne fra dig! Send ansøgning, portfolio og CV i pdf-format (max 10 MB) til job@force4.dk med ”Bygningskonstruktør” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er den 20. august 2018.

 

Flere nyheder

Er du vores nye praktikant til forårssemesteret 2021?

Brænder du for arkitektur og design? og har du lyst til at indgå i et professionelt og tværfagligt team? - så er du måske den praktikant, som vi søger hos Force4 Architects!

Vi holder til på Ryesgade, hvor vi sidder i dejlige lyse omgivelser centralt på Nørrebro. Vi har bred erfaring med at designe bygninger til rekreative formål, samt boliger til de mest sårbare i samfundet. Vi har i mange år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen. Som praktikant hos os vil du få god erfaring med, hvad det vil sige at arbejde som arkitekt i alle fagets aspekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og vil have mulighed for at være med til skitsering, projektering, modellering, præsentation af projekter mm. Vi forventer, at du:
  • er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur
  • har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder
  • ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur
  • har erfaring med CAD, 3D modellering og Adobe pakken
  • kan være hos os i minimum 4 måneder, start januar 2021
Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og portfolio (max 10 MB) til Maria Katharina Jockers på job@force4.dk med “Praktik 2021”­ - i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 1. december 2020. Vær opmærksom på at kun digitaliserede ansøgninger vil komme i betragtning. Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller på telefon: +45 3943 3131.

Fitness For Alle

Et nyt projekt er afleveret. Vores projekt Fitness For Alle i Gladsaxe på Kellersvej 1 er afleveret. Projektet skal skabe rammen omkring nye træningsformer for alle brugere, med og uden handicap. Projektet frembringer gode universelle løsninger, så som niveau- og barrierefri adgang, og tilgængelige omklædning samt træningsfaciliteter. Men projektet er mere end det; Det fokuserer på det sociale aspekt, social inklusion og fællesskabet omkring fitnessforeningen. Fitness For Alle er lavet i samarbejde med Bevica Fonden, Real Dania Fonden og Lokale og Anlægsfonden.        

Archdaily

Vores projekt Lauesen House er kommet på Archdaily.com! Vi er meget stolte af dette projekt, som er et unikt familiehus beliggende uden for København, i skønne grønne omgivelser. Huset er bygget til en Dansk/Engelsk familie og kombinerer skandinavisk simplicitet med engelske brune mursten. Huset har en varm og hjemlig atmosfære skabt af brugen af træ og varme materialer. Klik her for at læse artiklen på Archdaily.com og se flere billeder af projektet.    

Rejsegilde på Engparken

Idag har vi fejret rejsegilde på Engparken. En tilbygning til et eksisterende plejehjem, der kommer til at huse daghjem for demente borgere samt en ny samlingssal til plejehjemmet og byen.

Sol, sand og saltvand

Et glædeligt gensyn med vores Surfklub til Cold Hawaii i Klitmøller. Bygningerne er fremført ud fra en bæredygtig strategi, hvor alle tre bygningsdesigns er fortsættelser eller genbrug af eksisterende strukturer. Projektet er opført i samarbejde med Preben Skaarup Landskabsarkitekter.

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]

Solgaven Valby

Vi er ved at nå afslutningen på dette fine blinde plejecenter, hvor vi har været med fra start til slut - helt ind i indretningen. Visionen er at Solgaven skal være Europas bedste plejecenter, ældreboliger og aktivitetstilbud for blinde, svagtseende og døvblinde borgere med følgehandicaps som demens og fysisk funktionsnedsættelse.

Tilgængelighed og universelt design er fokus i vores nye projekt

Vi er blevet valgt som rådgiver på et nyt universelt designet projekt til mennesker med og uden bevægelseshandicap for Bevica fonden, Elsass fonden, Lejerbo og Realdania. Vi ser projektet som et paradigmeskift inden for tilgængelighed og universelt design og vi glæder os til at komme i gang sammen med vores gode kollegaer fra Andel-andel og Cubo Arkitekter!

Rejsegilde på Hyrdehøj

I dag fejrer vi rejsegilde på Plejecenter Hyrdehøj i Roskilde! Plejecenter Hyrdehøj er super tilgængelige boliger og fællesarealer med fokus på livskvalitet for ældre borgere med demens. Derfor opbrydes de relativt store boliggrupper i mindre, men mere overskuelige boenheder, med hver deres fællesareal. Trygge og frodige haver og mange nye træer og beplantninger vil tilføre en grøn sanselighed til stedet. Projektet er lavet i samarbejde med vores gode kollegaer fra Cubo Arkitekter, Balslev og Henrik Jørgensen Landskab A/S. Vi er meget stolte af projektet og ser frem til det fortsatte arbejde.

Nyt enfamiliehus i Holte

Dette enfamiliehus står nu færdigt og vi er meget stolte af det endelige resultat. Se flere billeder af huset og husets detaljer på vores Instagram-profil @force4architects!

Få fingrene i et af de sidste eksemplarer af bogen ‘Netværksboligen’

Bogen er fuldstændig udsolgt fra forlaget, men vi har netop modtaget en aller sidste kasse og sælger dem for 99,- (vejl. pris 199,-). Hvis du vil købe bogen skal du skrive en mail med din adresse til awm@force4.dk. 'Netværksboligen' er en bog om fællesskabsorienterede boliger i byen. Læs mere om bogen her: Netværksboligen Bogen 'Netværksboligen' er et resultat af et udviklingsprojekt, hvor vi på tegnestuen har samarbejdet med et hold tværfaglige kollegaer; psykologerne Helle Folden Dybdahl og Signe Groth-Brodersen og etnologerne Nicolai Carlberg og Søren Møller Christensen i en debat med fællesskabet øverst på dagsordnen. I netværksboligkoncepterne forsøger man at sammentænke det familiemæssige, det fællesskabsorienterede og det byfornyende perpektiv. Bogen indeholder eksempler på, hvordan gamle kontorejendomme kan omdannes til moderne boligfællesskaber med f.eks. børnepasning og fitness integreret i huset, og hvor det sociale fællesskab er i centrum. Formålet er, at bogen skal skabe nye billeder på, hvordan vi kan bo og udfordre de traditionelle forestillinger om, hvad en bolig kan være.

Fitness for alle

Fondene Bevica, Realdania og Lokale og Anlægsfonden har godkendt det endelige projekt på Fitness for alle i Gladsaxe, som er et inkluderende trænings-tilbud for alle mennesker med og uden bevægelseshandicap.

Rejsegilde på Kellersvej

I dag fejrer vi rejsegilde på Kellersvej. Super tilgængelige boliger og fælleshuse for borgere med svære fysiske og kognitive handicap. Projektet er lavet i samarbejde med vores gode kollegaer fra Cubo, Henrik Jørgensen Landskab og Oluf Jørgensen Ingeniører. Vi er meget stolte af denne milepæl for dette omfattende projekt, og ser frem til det fortsatte arbejde.

Næste side >