Book et foredrag omkring byggeri til mennesker med særlige behov

Force4 har igennem mange år arbejdet med og forsket i byggeprojekter inden for plejesektoren, med fokus på demensvenlig indretning og velfærdsteknologisk optimerede løsninger.

Er du interesseret i, at vide mere omkring intuitiv tilgængelighed, arkitektur og hvordan man skaber de bedste rammer for vores samfunds mest plejekrævende borgere? Og hvordan arkitekturen bedre kan understøtte driftsmæssig optimering og samtidigt skabe bedre plads og tid til flere ”varme hænder” til kerneydelsen?

Book dit foredrag ved at skrive til Maria på mkj@force4.dk eller ringe på +45 3943 3131.

Flere nyheder

Autismeboliger i Odense

Force4 er blevet prækvalificeret til at give tilbud på et nyt bo- og dagtilbud til borgere med autisme i Odense Kommune. I kommunen vil der i 2025 mangle 35 botilbud- og 40 dagtilbudspladser til borgere med autisme.

Rosenparken – Apotekervænget

Force4 er blevet prækvalificeret til, at give tilbud på totalrådgivning på ombygning af eksisterende samt nyopførelse af almene boliger på Lolland. Sammen med vores gode kollegaer Dreyer Arkitekter og Aksel V. Jensen. Bygherrerne er Nakskov Almene Boligselskab og Sakskøbing Boligselskab.    

Er du vores nye praktikant til forårssemesteret 2021?

Brænder du for arkitektur og design? og har du lyst til at indgå i et professionelt og tværfagligt team? - så er du måske den praktikant, som vi søger hos Force4 Architects!

Vi holder til på Ryesgade, hvor vi sidder i dejlige lyse omgivelser centralt på Nørrebro. Vi har bred erfaring med at designe bygninger til rekreative formål, samt boliger til de mest sårbare i samfundet. Vi har i mange år arbejdet intensivt med en lang række projekter, hvor især tilgængelighed, velfærdsteknologi og sanselighed er udgangspunktet for selve designprocessen. Som praktikant hos os vil du få god erfaring med, hvad det vil sige at arbejde som arkitekt i alle fagets aspekter. Du vil indgå i et team på lige vilkår med resten af kontoret, og vil have mulighed for at være med til skitsering, projektering, modellering, præsentation af projekter mm. Vi forventer, at du:
  • er selvstændig, initiativrig og brænder for arkitektur
  • har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder
  • ønsker at udvikle dine evner inden for arkitektur
  • har erfaring med CAD, 3D modellering og Adobe pakken
  • kan være hos os i minimum 4 måneder, start februar 2021
Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og portfolio (max 10 MB) til Maria Katharina Jockers på job@force4.dk med “Praktik 2021”­ - i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 1. december 2020. Vær opmærksom på, at kun digitaliserede ansøgninger vil komme i betragtning. Har du brug for mere information eller har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller på telefon: +45 3943 3131.

Fitness For Alle

Et nyt projekt er afleveret. Vores projekt Fitness For Alle i Gladsaxe på Kellersvej 1 er afleveret. Projektet skal skabe rammen omkring nye træningsformer for alle brugere, med og uden handicap. Projektet frembringer gode universelle løsninger, så som niveau- og barrierefri adgang, og tilgængelige omklædning samt træningsfaciliteter. Men projektet er mere end det; Det fokuserer på det sociale aspekt, social inklusion og fællesskabet omkring fitnessforeningen. Fitness For Alle er lavet i samarbejde med Bevica Fonden, Real Dania Fonden og Lokale og Anlægsfonden.        

Archdaily

Vores projekt Lauesen House er kommet på Archdaily.com! Vi er meget stolte af dette projekt, som er et unikt familiehus beliggende uden for København, i skønne grønne omgivelser. Huset er bygget til en Dansk/Engelsk familie og kombinerer skandinavisk simplicitet med engelske brune mursten. Huset har en varm og hjemlig atmosfære skabt af brugen af træ og varme materialer. Klik her for at læse artiklen på Archdaily.com og se flere billeder af projektet.    

Rejsegilde på Engparken

Idag har vi fejret rejsegilde på Engparken. En tilbygning til et eksisterende plejehjem, der kommer til at huse daghjem for demente borgere samt en ny samlingssal til plejehjemmet og byen.

Sol, sand og saltvand

Et glædeligt gensyn med vores Surfklub til Cold Hawaii i Klitmøller. Bygningerne er fremført ud fra en bæredygtig strategi, hvor alle tre bygningsdesigns er fortsættelser eller genbrug af eksisterende strukturer. Projektet er opført i samarbejde med Preben Skaarup Landskabsarkitekter.

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]

Solgaven Valby

Vi er ved at nå afslutningen på dette fine blinde plejecenter, hvor vi har været med fra start til slut - helt ind i indretningen. Visionen er at Solgaven skal være Europas bedste plejecenter, ældreboliger og aktivitetstilbud for blinde, svagtseende og døvblinde borgere med følgehandicaps som demens og fysisk funktionsnedsættelse.

Tilgængelighed og universelt design er fokus i vores nye projekt

Vi er blevet valgt som rådgiver på et nyt universelt designet projekt til mennesker med og uden bevægelseshandicap for Bevica fonden, Elsass fonden, Lejerbo og Realdania. Vi ser projektet som et paradigmeskift inden for tilgængelighed og universelt design og vi glæder os til at komme i gang sammen med vores gode kollegaer fra Andel-andel og Cubo Arkitekter!

Rejsegilde på Hyrdehøj

I dag fejrer vi rejsegilde på Plejecenter Hyrdehøj i Roskilde! Plejecenter Hyrdehøj er super tilgængelige boliger og fællesarealer med fokus på livskvalitet for ældre borgere med demens. Derfor opbrydes de relativt store boliggrupper i mindre, men mere overskuelige boenheder, med hver deres fællesareal. Trygge og frodige haver og mange nye træer og beplantninger vil tilføre en grøn sanselighed til stedet. Projektet er lavet i samarbejde med vores gode kollegaer fra Cubo Arkitekter, Balslev og Henrik Jørgensen Landskab A/S. Vi er meget stolte af projektet og ser frem til det fortsatte arbejde.

Nyt enfamiliehus i Holte

Dette enfamiliehus står nu færdigt og vi er meget stolte af det endelige resultat. Se flere billeder af huset og husets detaljer på vores Instagram-profil @force4architects!

Få fingrene i et af de sidste eksemplarer af bogen ‘Netværksboligen’

Bogen er fuldstændig udsolgt fra forlaget, men vi har netop modtaget en aller sidste kasse og sælger dem for 99,- (vejl. pris 199,-). Hvis du vil købe bogen skal du skrive en mail med din adresse til awm@force4.dk. 'Netværksboligen' er en bog om fællesskabsorienterede boliger i byen. Læs mere om bogen her: Netværksboligen Bogen 'Netværksboligen' er et resultat af et udviklingsprojekt, hvor vi på tegnestuen har samarbejdet med et hold tværfaglige kollegaer; psykologerne Helle Folden Dybdahl og Signe Groth-Brodersen og etnologerne Nicolai Carlberg og Søren Møller Christensen i en debat med fællesskabet øverst på dagsordnen. I netværksboligkoncepterne forsøger man at sammentænke det familiemæssige, det fællesskabsorienterede og det byfornyende perpektiv. Bogen indeholder eksempler på, hvordan gamle kontorejendomme kan omdannes til moderne boligfællesskaber med f.eks. børnepasning og fitness integreret i huset, og hvor det sociale fællesskab er i centrum. Formålet er, at bogen skal skabe nye billeder på, hvordan vi kan bo og udfordre de traditionelle forestillinger om, hvad en bolig kan være.

Næste side >